Dine valg

Varebeløb
0.00 DKK
Afslut
Close Menu

Steak Panuozzo

Steak Panuozzo

10 Personer

Ingredienser

  • 10 stk. Pitabrød 150g
  • 2600.5223
  • 1000g forstegt steak (evt. flapmeat)
  • 500g burrata
  • 100g KiMs saltede mandler
  • 300g *gremolata

Program Program til Merrychef E2S2000W

Til denne opskrift skal du kode din ovn i følgende step(s):

Tilberedning

Steak Panuozzo
1
Før Merrychef ovn: Halvér pitabrød. Skær steak i tynder skiver og fordel det på bunden af dit pitabrød.
2
Tilbered på Pita Steak program i Merrrychef ovn sammen med toppen af pitabrødet, der vender med toppen op.
3
Efter Merrychef ovn: Åbn pitabrødet og fyld med burrata og gremolata på kødet. Drys til sidst med hakkede saltede mandler.
4
Hak persillen groft og vend det sammen med hvidløg, citronsaft og olivenolie (Smag til med salt).
5
*Gremolata: 150 g bredbladet persille, 2 fed hvidløg, finthakket, 2 citroner, skallen af begge og saft fra den ene, Salt efter smag og behag, 2dl olivenolie
Servering
1
Servér pitabrødet i en burgerlomme sammen med en serviet, eller anret den pænt på en tallerken.
2
Værsgo og velbekomme.