Dine valg

Varebeløb
0.00 DKK
Afslut
Close Menu

Cinnamon Bun

Cinnamon Bun

1
En smagfuld fransk lavendel drøm

Ingredienser

  • Cinnamon Bun
  • 150 g blødt smør
  • 200 g flormelis
  • 100 g flødeost (f.eks. Philadelphia - ikke light)
  • 1/2 citron
  • lilla pastafarve
  • kandiserede violer

Program Program til Merrychef E2S2000W

Til denne opskrift skal du kode din ovn i følgende step(s):

Tilberedning

Cinnamon Bun
1
Pisk/rør smørret blødt og tilsæt flormelissen lidt af gangen mens du hele tiden pisker/rører i massen.
2
Når cremen er ved at være hvid, tilsættes flødeosten, og cremen røres kort igennem.
3
Tilsæt lidt citronsaft efter smag – altså, smag gerne til – og pisk/rør igen til cremen er hvid og luftig.
4
Tilsæt lidt lilla pastafarve.
5
Fyld cremen i en sprøjtepose og vælg en tyl efter eget valg.
6
Dekorér dine TopBun med cremen og derefter med kandiserede violer.
Servering
1
Servér din Top Bun på en tallerken sammen med en serviet
2
Velbekomme.