Dine valg

Varebeløb
0.00 DKK
Afslut
Close Menu

Kyllingeburger

Kyllingeburger

En lækker og sprød burger med sort sesam og hjemmesyltede rødløg.

Ingredienser

  • Burgerbolle m. sort sesam
  • Syltede rødløg
  • Lollo Bionda
  • Avocado
  • Kyllingebryst
  • Kærnemælk
  • Sød paprika
  • Knust fennikel
  • Hvedemel
  • Olie til stegning
  • Bagepulver
  • Salt & peber
  • Mayonaise

Program Program til Merrychef E2S2000W

Til denne opskrift skal du kode din ovn i følgende step(s):

Vidste du at Vidste du at

Burgerbollen er burgerens ”håndtag” og skaber rammen om den perfekte burger. Derfor skal du vælge din burger bun med omhu, da det skaber din signatur-burger.


Tilberedning

Kyllingeburger
1
Del kyllingebrystet i to, og bank dem flade inden du marinerer dem i kærnemælk rørt med paprika og knus fennikel. Lad dem marinere i ca. 30 min.
2
Bland mel, bagepulver, salt og peber.
3
Kyllingen dryppes af, vendes i melblandingen og dybsteges.
4
Varm din burgerbolle i din Merrychef efter det anbefalede program.
5
Byg din burger med mayonaise, kylling, avocado i skiver, salat og syltede rødløg.
Hjemmesyltede rødløg.
1
Skær dine rødløg i tynde skiver.
2
Stænk de skivede rødløg med ribssirup og lys balsamico.
3
Lad dem lægge i lagen i mindst 30 minutter (Du kan med fordel lave dem dagen før).
Servering
1
Servér kyllingeburgeren i burgerlomme sammen med en serviet
2
Værsgo og velbekomme.

Vidste du at Vidste du at

Burgerbollen er burgerens ”håndtag” og skaber rammen om den perfekte burger. Derfor skal du vælge din burger bun med omhu, da det skaber din signatur-burger.